Maklum Balas Ramai
Klik >>> http://kitab.3ribu.com
1st Impression Memiliki Kitab Purba.
.
Alhamdulillah, ramai yang berjaya mewarisi & memegang sendiri warisan MANUSKRIP ALAM MELAYU selepas sabar menanti ketibaannya. Tahniah kami ucapkan kepada calon-calon BERTUAH yang BERJAYA mewarisi dengan awal Kitab TUA yang diterbitkan semula ini selepas lama diSENYAPkan dalam lipatan SEJARAH dari pengetahuan ramai....
.
Pastikan kita merasmikan pembukaan KITAB PURBA dengan nafas baru ini dengan LAFAZ BISMILLAH supaya sekalian yang kita amalkan dari mana-mana BAB IDAMAN di dalamnya itu mendatangkan REDHO dari tuhan semesta alam. Bolehlah dikatakan Kitab yang SEUMPAMA ini tidak mungkin didapati NASKAH yang sama kerana mereka-mereka yang BERJAYA MEWARISINYA adalah calon BERTUAH yang PERTAMA KALI memilikinya DI DUNIA.
.
Kepada yang sudah dapat, snap 2-3 foto Kitab Purba ni, kemudian buh dalam komen pada STATUS ni dengan menyatakan 1 ayat mudah iaitu...?
==========
Alhamdulillah...
1stime saya pegang Kitab Tua ni...
Saya dah pun rasakan ALANGKAH..........?
(ini adalah foto yang saya snap tadi)
==========
.
Salin format ayat kat dalam kurungan atas tu, kemudian buh dalam komen masing2... Boleh tambahkan komen lain kalau ada penambahan foto lain. Kepada yang MASIH BELUM DAPAT, ada benda indah bakal hadir tak lama lagi, kemungkinan besar AWAK CALON TERPILIH. Sabar jer.... Ada HIQMAH di sebalik apa yang terjadi pada empunya diri, sebab dah sah2 aku semestinya yang TERPILIH. Jom turunkan komen bersama FOTO.
.
"Dia Mengajar Manusia Apa Yang Tak Diketahuinya."
{Wahyu Pertama , Ayat Ke-5}
.
919
Sekian...
Wassalam.
Dari Nik Hasnan & Kru
Terbitan Pustaka Terahsia
Bersama Urusetia Baginda Tengku
Kami Sekadar Menyampaikan Peluang...

See more
98
99
99
39