Saya Pun Nak Tempah Jugak

Hidup Di
Bumi Bertuah
Tanah Melayu
Pustaka Terahsia

Tahniah Sebab Nama Kita
Terpilih Mewarisi
Manuskrip Melayu
Idaman Dunia

Pastikan
Takde Orang Sebelah
Masa Baca Website Ini

Sempena
Bulan Mulia
Inilah Sebabnya
Kenapa Kita Akan
♡ JATUH CINTA ♡

Saya Pun Nak Tempah Jugak
 • Rahsia Murah Rezeki
 • Rahsia Jadi Dermawan
 • Rahsia Panjangkan Hayat
 • Rahsia Indah Surah Idaman
 • Rahsia Hari Yang Bercahaya
 • Rahsia Bintang Yang Mahsyur
 • Rahsia Membuka Hati Seseorang
 • Rahsia Melihat Perkara Yang AJAIB
 • Rahsia & Lokasi MUSTAJAB Doa Itu
 • Rahsia Kehebatan Malaikat Di Bumi
 • Rahsia Terpendam Nama-Nama Allah
 • Rahsia Huruf ALIF Sampai Huruf YAA
 • Rahsia & Istimewanya Amalan Selawat
 • Rahsia & Keistimewaan Kalimah Tauhid
 • Rahsia Penduduk Dunia Menyayangi Kita
 • Rahsia & Kelebihan Doa Para Nabi Pilihan
 • Rahsia Kelebihan BURUJ Di Alam Semesta
 • Rahsia Memberi Salam Kepada Rijalul Ghaib
 • Rahsia Tabiat Manusia Melalui BURUJ & BINTANG

Kenapa
Kita Terpilih
♡ MEWARISINYA ♡

Saya Pun Nak Tempah Jugak

Assalamualaikum…
Dan Salam Sejahtera…
Pastikan dekat belakang kita sebelah kita TAKDE ORANG ketika baca melalui skrin ni. Benda ni adalah RAHSIA dan peluang memilikinya ADALAH TERHAD.

Berminat nak mewarisi KITAB PURBA ni yer… Baiklah, teruskan pembacaan santai kita hari ni. Kitab ni 1 ada di simpanan peminat2 Kerajaan MELAYU seluruh dunia (1 dalam simpanan Istana), dan 1 lagi manuskrip ni ada kat tangan kami di saat ini pun. Tahun lepas kami ada melancarkan projek MANUSKRIP MELAYU, dan seluruh rakyat Malaysia (yang 1 umat dengan kita) berkehendak agar ianya diTERBITkan semula, namun ada halangan dari pihak dalam (yang kononnya ada KUASA).

Jadi, untuk menjadi ASBAB sebilangan kecil dari kita boleh dapatkan salinannya, maka hanya yang terpilih jer kali ni boleh mendapatkan salinannya. Jadi baca sampai habis, apa disuruh, buat jer bulat2… Sambung baca perenggan seterusnya.

Saya Pun Nak Tempah Jugak

Pointnya ialah…
Projek beramai2 nak selamatkan manuskrip (merangkap memilikinya) juga, yang sebenarnya…….. Kami tak kuasa dah nak buat sebab leceh aaaa nak REPRINT bagai. Ya, ianya untuk dimiliki oleh semua anak2 MELAYU yang nak tahu kenapa semua WONDER OF MELAYU macam Pyramid hilang macam tu sahajakah, atau sebenarnya memang ada depan mata kita macam kat Bosnia, tinggal lagi ianya LUTSINAR, atau dirahsiakan TENTERA MELAYU d sebalik keindahan hutan Khatulistiwa, hahaaa…

Mistik2….
Sebelum baca perenggan seterusnya,
tonton dulu VIDEO ni, sebahagian kecik ISI KITAB PURBA ada dalam video pendek ni.

Saya Pun Nak Tempah Jugak

Pengalaman yang BENAR ♡
Dari manusia yang SEBENAR 

Saya Pun Nak Tempah Jugak

3 ASBAB Penting
Kenapa Nama Aku Terpilih
Mewarisi Kitab Idaman Ini

 • Ini Adalah Cetakan Terakhir Dunia

  Kitab ni takkan kita jumpa kat MPH ke, Kinokuniya ke, POPULAR ke, semua TAKDE. Kami golongan-golongan ILMUWAN memelihara ADAB & AKHLAK dengan tidak menjualnya secara DAGANGAN kat tepi jalan apakanlagi di laluan orang ramai dekat ekspo-ekspo keramaian dalam dewan yang besar…? Kitab ini sangat TINGGI nilai PRESTIJNYA, bahkan bukanlah semua boleh mewarisinya, dan kitab PILIHAN ini tidak diperdagangkan dengan murahnya seperti manusia2 kebanyakan ligat menjual tak kira tempat & masa.

 • Rahsia Terpendam Ribuan Tahun

  Kitab ni best… Ada rahsia MASA DEPAN. Misteri cuaca. Senarai nama pilihan dan SURAH pilihan. Hubungan suami isteri. Tanda kenaikan pangkat & pembesar2 negeri. Bencana alam & kedatangan RAHMAT, bahkan MISTERI & rahsia setiap HURUF JAWI termasuk rahsia KALENDAR PURNAMA pun ada diajar. Bagaimana nak buat orang ramai sayangkan kita, menolak bala, dan pelbagai RAHSIA GHAIB yang tersemat indah dalam Surah 2, Ayat 3.

 • Tulisannya Jawi Diperindahkan Dengan Rumi

  Tapi ada 1 best part lagi, isi2 dalamannya adalah 100% JAWI, dan disebabkan ramai permintaan tahun lepas, kami dah pun arahkan kilang untuk CETAK lagi untuk tahun ini bagi pusingan SIRI PENGHABISAN yang kami aturkan semula dengan pengisian RUMI, lepasni takkan ada dah lagi peluang memilikinya, siapa cepat dia yang dapat. Isi dalaman masih lagi kita KEKALKAN, kulit bukunya sahaja kita CERIAKAN, ibarat badan kita yang sama, tuan yang sama, baju jer kasi tukar dengan nafas baru yang LEBIH CERIA… Dulu orang pakai kapal KAYU kan, try tonton video ni kenapa pendatang2 luar suka buat FITNAH pasal bangsa istimewa bernama MELAYU.

Saya Pun Nak Tempah Jugak

 Memori INDAH ♡
 Pembaca BERTUAH

Saya Pun Nak Tempah Jugak

Yang Terpilih
Macam Kita Ini
Boleh Mewarisi
 Kitab Idaman Ini ♡

Disebabkan untuk menjadikan Projek Mewarisi Kitab Idaman (atas saranan saudara kita sendiri) baru-baru ni, hanya mereka2 yang TERBUKTI BERMINAT DAPATKANNYA akan dapat juga ke tangannya, dan kami akan pastikan PEGAWAI BERTUGAS serah terus ke tangan penerima ikut NEGERI masing2. Setakat menjayakan Manuskrip Melayu ni kira amal jariah jer… Jadi kalau kita semua nak menjayakannya BERKAT HASIL USAHA HATI IKHLAS untuk terbitan PUSINGAN seterusnya tahun ini, nak jadikan anak2 kita bijak pandai macam mak bapak kita punya atuk punya neneknya dahulu, makanya…..

 • Mewarisi Cetakan Terakhir Dunia

  Projek MANUSKRIP MELAYU ini berjaya dilancarkan lagi tahun ini. Kami Semua Simpati Dengan Nasib Manuskrip Melayu Yang NILAINYA JUTAAN RINGGIT, tapi sebahagian besarnya dilarang dari disiarkan pada manusia2 bijak pandai macam kita, kerana ada sebilangan orang2 SULIT di atas sana TAKUT & RISAU kalau2 ianya akan menjadikan si pembaca lagi2 kita ni sebagai ANAK MELAYU kesannya kembali menjadi MANUSIA TERBAIK DUNIA yang pernah menjadikan Kerajaaan Melayu Kita Idaman Dunia.

 • Peluang 1 Kali Jer Lepas Ni Takkan Ada

  Ini adalah peluang keEMASan kita, tak dihebahkan di RADIO apakanlagi di TV, sekadar berlegar dalam komuniti kecik di alam maya ini, dan ini adalah YANG TERAKHIR.

 • Persediaan Akhir Zaman Untuk Famili Kita

  Peluang takkan datang lagi dah… Menjadi tanggungjawap kita di akhir zaman untuk mewarisi ILMU MISTERI ni demi agama kita, bangsa kita, dan negara kita yang BERTUAH ni, sebab kita sedia maklum orang2 kapir tak pernah pun PUTUS ASA nak rampas apa sahaja yang ada dari kita, try tonton isi VIDEO TERSIRAT ni pulak…

 • Macamana Saya Nak Mewarisinya Segera ?

  Macam best jer…
  Baiklah… Kalau saya nak dapatkan dengan buat TEMPAHAN AWAL caranya macamana yer…?

Mudah Jer Caranya
Klik Foto Ni

Tempahan Ini Hanya Melalui Perbankan Online. 
Tiada Lagi Akses Deposit No.Akaun Sejak Bertahun2 Lagi.
Urusan Ramai Orang Berjaya Dipercepatkan.
Kita Baca Skrin Ni Pun Pakai Henfon Canggih Kan...?
Lupakanlah Mesin ATM Yer...
Majulah Di Dunia... 🙂 Berjayalah Di Akhirat... 🙂

Tempah Sekarang

Perbankan Dunia

Perbankan Online Dunia
Hari Ini Tempah ~ Esok Pos ~ Lusa Sampai
{Tertakluk Kepantasan Posmen Daerah Kita}

Rezeki Allah Hari-Hari
Peluang Macam Ni Datang 1 Kali Jer Ni
Persediaan SAAT GENTING Negara Kita Ni
Naskah Ni Wajib Aku Miliki Demi Famili Misali

Saya Pun Nak Tempah Jugak

Kenangan INDAH ♡
Pewaris BERTUAH

1stime saya pegang Kitab Tua ni... Rasa sangat teruja sebaik saja parcel bertukar tangan... Tapi masa nak membuka balutannya timbul rasa gerun. ALANGKAH bertuahnya dan bersyukurnya saya kerana memiliki kitab ini. Terima kasih dan alhamdulillah.

Wan Norashikin
Wan Norashikin System Analyst

Alhamdulillah 1stime saya pegang Kitab Tua ini... Saya dah pun rasakan ALANGKAH bersyukurnya diri ini akan kurnia Allah. Alhamdulillah.AL-FATIHAH buat junjungan besar Baginda Nabi Muhammad S.A.W. seluruh ahli keluarga dan keturunan baginda, serta para sahabat-sahabat baginda, dan kepada yang bersusah payah terlibat dalam pembikinan kitab ini. Semoga kita semua di dalam rahmat dan redha Allah S.W.T.. Aamiin... Alhamdulillah... Tatkala memegang dan membelek-belek kitab ini, hujan pun turun dengan sangat lebat...

Ahmad Zulkarnain
Ahmad Zulkarnain Pewaris Kitab

Alhamdulillah... 1stime saya pegang Kitab Tua ini... Saya dah pun rasakan ALANGKAH bertuahnya diri saya kerana terpilih untuk mewarisi Kitab Tua ini. Beruntung sangat rasa. Hari ni seharian rasa tak senang duduk. Pegang Kitab Tua ni tiba² peluh mengalir seperti air terjun. Badan tiba² gigil halus. Semenjak pagi tadi rasa begitu. Buka dan baca Kitab Tua ini Subhanallah... Rasa gembira terharu teruja. Semua ada. Alhamdulillah sangat. Semoga saya dapat menggunakan Kitab Tua ini sebaik mungkin untuk diri, keluarga, agama bangsa dan negara. Terima kasih semua Kru Terbitan Pustaka Terahsia Bersama Urusetia. Saya membuka Kitab Tua ini menjelang waktu Maghrib. Alhamdulillah. 😃

Athirah
Athirah Usahawan Aiskrim

Alhamdulillah 1stime saya pegang Kitab Tua ini... Saya dah pun rasakan ALANGKAH indahnye bersabar. Dan sy merasakan getaran yang membuatkan saya sebak, terharu tidak dapat di ungkapkan dengan kata-kata. Alhamdulillah... Terima Kasih...

Azarey Rey
Azarey Rey Pencinta Alam Melayu

9 Rejab 1438. Khamis 3.30 petang.
Alhamdulillah... 1stime saya pegang Kitab Tua ini... Saya dah pun rasakan ALANGKAH beruntung & bersyukurnya jadi insan pilihan.

Haslina Jamil
Haslina Jamil Ibu Misali

1st time saya pegang Kitab Tua ini... Saya dah rasakan ALANGKAH bertuahnya saya diberi peluang untuk mendalami isinya. Debaran hati yg sungguh luarbiasa. JazakAllah.

Amierul Hizam
Amierul Hizam Pewaris Kitab Idaman
Baiklah... Saya Nak Tempah Sekarang Jugak

Perbankan Online Dunia
Hari Ini Tempah ~ Esok Pos ~ Lusa Sampai
{Tertakluk Kepantasan Posmen Daerah Kita}


Tempahan Kitab Purba Dibuka Lagi
Manuskrip Idaman Kerajaan2 Dunia
Pendaftaran Beramai-ramai Bermula

Apa itu Kitab Purba...?
Sebenarnya... Kami Simpati Dengan Nasib Manuskrip Melayu Yang NILAINYA JUTAAN RINGGIT, tapi sebahagian besarnya dilarang dari disiarkan pada manusia2 bijak pandai macam kita, kerana orang2 kerajaan TAKUT & RISAU kalau2 ianya akan menjadikan si pembaca lagi2nya mereka adalah ANAK MELAYU kembali menjadi MANUSIA TERBAIK DUNIA yang pernah menjadikan Kerajaaan Melayu Kita Idaman Dunia.

Kitab ni 1 ada di simpanan Istana, 1 ada di Secret Library sejak masa zaman "Lafaz Merdeka" lagi, dan 1 lagi ada kat tangan kami. Projek ni sebenarnya sudahpun di fasa terakhir untuk REPRINT, dan mereka yang ditakdirkan dapat TAHU PELUANG INI SAHAJALAH yang MUNGKIN memilikinya. Tapi ada 1 best part, isi2 dalamannya adalah 100% terjemahan JAWI dan masih mengekalkan sebahagian JAWInya, dan disebabkan ramai permintaan, kami dah pun arahkan kilang untuk CETAKAN TERAKHIR sempena tahun ini dengan bilangan yang SIKIT jer. Namun Isi dalaman kita masih KEKALKAN, kulit bukunya sahaja kita CERIAKAN, ibarat badan yang sama dengan tuan yang sama, baju jer kasi tukar...

Peluang untuk memiliki kitab purba ni datang lagi & ini MUNGKIN yang kali penghabisan kerana sesiapa yang dapat amalkan ILMU DI DALAMNYA in sya ALLAH si empunya diri akan jadi "somebody" yang hebat di kemudian masa untuk AGAMA KITA, BANGSA KITA, dan NEGARA KITA, lagi2 kita dah dikelilingi musuh2 serata benua. Sekarang ni, cara nak memilikinya MUDAH jer, akses mana-mana BUTANG TEMPAH yang ada dalam skrin ni... Kemudian SEGERA LOCK NAMA KITA hari ini jugak. Peluang ni takkan datang lagi dah kalau kita terdetik di hati KALAULAH AKU TEMPAH ITU HARI...
Siapa cepat dia dapat...

Sekian...
Wassalam.
Kru Terbitan Pustaka Terahsia
Bersama Urusetia Baginda Tengku
Sekadar Menyampaikan Peluang... 🙂

Pustaka Terahsia
Pustaka Terahsia Urusetia Terbitan

Inilah Apa Yang
Kita Nak Selama Ni

Saya Pun Nak Tempah Jugak

Perbankan Online Dunia
Hari Ini Tempah ~ Esok Pos ~ Lusa Sampai
{Tertakluk Kepantasan Posmen Daerah Kita}

Saya Dah Yakin
Kalau Macamnilah
Saya Tempah Sekarang Jugak
Klik Foto Kitab Ni Lekas

Tempahan Ini Hanya Melalui Perbankan Online. 
Tiada Lagi Akses Deposit No.Akaun Sejak Bertahun2 Lagi.
Urusan Ramai Orang Berjaya Dipercepatkan.
Kita Baca Skrin Ni Pun Pakai Henfon Canggih Kan...?
Lupakanlah Mesin ATM Yer...
Majulah Di Dunia... 🙂 Berjayalah Di Akhirat... 🙂

Tempah Sekarang

Perbankan Dunia

Perbankan Online Dunia
Hari Ini Tempah ~ Esok Pos ~ Lusa Sampai
{Tertakluk Kepantasan Posmen Daerah Kita}

Rezeki Allah Hari-Hari
Peluang Macam Ni Datang 1 Kali Jer Ni

Persediaan SAAT GENTING Negara Kita Ni
Naskah Ni Wajib Aku Miliki Demi Famili Misali